Осінь-2016: виїзди на зустрічі з учасниками АТО району продовжуються – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підтримка й турбота

Осінь-2016: виїзди на зустрічі з учасниками АТО району продовжуються

30 вересня 2016 року відбулася зустріч з учасниками АТО села Білогородка. Від Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення на зустрічі була присутня заступник директора, психолог Ганна Яценко. Ганна Леонідівна ще раз нагадала учасникам АТО та членам їхніх сімей про послуги, які надає Центр, а також розказала про найпоширеніші психологічні проблеми учасників АТО, про необхідність вчасного звернення до психологів та психіатрів за щонайменших проблем із самопочуттям та настроєм. На зустрічі були присутні соціальний працівник РЦСССДМ Оксана Царьова та сільський голова с.Білогородка Максим Зуєв, який розповів про хід виділення землі учасникам АТО с.Білогородка.
А вже 4 жовтня 2016 року спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення взяли участь у розширеній робочій нараді у селі Віта Поштова з питань допомоги учасникам АТО, членам їх сімей та незахищеним громадянам.
Участь у виїзді взяли директор Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення Ангеліна Лахтадир та юрист Центру Ольга Гоголь, котрі розповіли про послуги Центру та ту допомогу, яку Центр може надавати учасникам АТО та членам їхніх сімей.
У нараді також взяли участь директор Києво-Святошинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Мельниченко, виконуючий обов’язки директора Києво-Святошинського районного центру зайнятості Андрій Іванов, сільський голова села Віта-Поштова
Дмитро Шульга, депутати сільради, місцеві жителі.

image_pdfimage_print