Новорічне свято в ЦСПР для дітей вимушених переселенців – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підтримка й турбота

Новорічне свято в ЦСПР для дітей вимушених переселенців

novrik1
20 грудня 2015 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулося веселе новорічне свято для дітей вимушених переселенців. Участь у цьому заході взяли більш, ніж 70 дітей зі своїми батьками.
На першій частині заходу діти відвідали цікаві передноворічні майстер-класи. На одному з них діти виготовляли прикраси на ялинку під керівництвом друзів ЦСПР, волонтерів Ольги Васкевич та Анни Скочинської. Посох для Діда Мороза дітки майстрували разом із ще одним другом-волонтером Юлією Апостоловою. А ще Юля зі своєю групою діток виготовляли прекрасні фігурки з кольорових кукурудзяних паличок. Новорічні привітальні листівки діти виготовляли разом із волонтерами з Києва Регіною Галіфуліною та Іриною Мостовою, представниками Міжнародної ГО «Федерація жінок за мир у всьому світі». Найменшенькі окупували ігрову кімнату, де можна було погратись, помалювати, а також попрацювати разом із соціальним педагогом Іриною Колісник. Соціальний педагог Андрій Коваленко проводив цікаві заняття з хлопчиками, яких цікавили шахи, шашки та інші настільні ігри.
Представники молодіжної організації «YMCA Боярка» Маргарита Гура, Анастасія Вєнєдіктова та Микола Туяхов допомагали в організації та проведенні свята: спілкувались з дітлахами, проводили з ними турніри, фотографували.
А потім на дітей чекала весела новорічна вистава від благодійного театру «Місто Сонця».
Висловлюємо щиру подяку Міжнародній громадській організації «Федерація жінок за мир у всьому світі» в особі голови Правління Тетяни Юріївни Коцеби та голови наглядової ради Анни Борисівни Калмацької за солодкі подарунки для дітей, за організацію майстер-класу. Також дякуємо волонтеру Марині Вирозуб за прекрасні подарунки – книги для дітей та цукерки. Щиро вдячні також нашим давнім друзям – благодійному театру «Місто Сонця».

novrik2

image_pdfimage_print