Лідери учнівського самоврядування Києво-Святошинського району в ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діти та молодь,  Діяльність,  Соціальна активність

Лідери учнівського самоврядування Києво-Святошинського району в ЦСПР

Lidery3
4 грудня 2015 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулась зустріч з лідерами  учнівського самоврядування району.
Відкрила захід методист районного методичного центру відділу освіти Тетяна Гончарук, яка ознайомила присутніх з програмою заходу та представила гостей – народного депутата Верховної Ради України Михайла Гаврилюка та членів ГО «Козацькі звитяги».
Михайло Віталійович розповів дітям про свої депутатські справи та громадську діяльність, подякував дітям та вчителям за їх соціальну активність. Представники ГО також подякували всіх присутніх за допомогу учасникам АТО, за небайдужість і активну життєву позицію, наголосивши, що без волонтерської допомоги було б дуже важко вижити на передовій.
Молоді люди отримали вичерпні відповіді на свої численні запитання. Всі дійшли згоди, що треба спільно працювати на благо Батьківщини і допомагати мужнім захисникам Вітчизни.

Lidery
Директор Києво-Святошинського ЦСПР Ангеліна Лахтадир коротко розповіла про діяльність закладу, що підпорядкований Державній службі України у справах ветеранів війни та учасників АТО. Спеціалісти Центру разом із волонтерами, громадськими організаціями та громадою міста активно допомагають учасникам АТО та їх сім’ям. Ангеліна Миколаївна подякувала членам ГО «Козацькі звитяги» за мужність, героїзм та безкорисливу працю на благо рідної країни, привітала з Днем Збройних сил України та від імені колективу Центру подарувала книги і солодощі. Вояки з радістю прийняли книги, а цукерки одностайно домовились передати у військовий госпіталь своїм побратимам. Мужні вояки поставили свої підписи на Державному Прапорі України, що віднині зберігатиметься як найдорожча реліквія в ЦСПР.Prapor
Голова районної асоціації батьківської громади А.О. Мироненко подякував представників шкіл району за активну волонтерську діяльність. Окрему подяку він висловив народному депутату ВР Михайлові Гаврилюку, який завжди допомагає у вирішенні проблем.
Директор Центру провела екскурсію закладом і ознайомила з напрямками діяльності та формами роботи.
У другій частині зустрічі з лідерами учнівського самоврядування представники молодіжної організації «YMCA Боярка» Вікторія Трофімова та Світлана Поляк провели тренінг – веселий, рухливий і креативний. Була гра-енерджайзер на знайомство; руханка «поміняймось місцями»; креативна робота в групах – створення колажу “Портрет лідера”. Учнівській молоді була надана можливість попрацювати у командах та виділити 15 основних якостей, притаманних успішним лідерам. Потім молоді люди переглянули відеоролики про типи поведінки у команді, розглянули ознаки правильної/неправильної командної роботи. І насамкінець – обмінялися контактами для подальшого спілкування.

Lidery5

image_pdfimage_print