Зустріч з учасниками АТО сіл Чабани та Новосілки – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Виїзна робота,  Діяльність,  Підтримка й турбота

Зустріч з учасниками АТО сіл Чабани та Новосілки

Chabany

4 листопада 2015 року відбувся виїзд спеціалістів Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення до села Чабани. З учасниками АТО з сіл Чабани та Новосілки зустрічалися директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир, соціальний педагог Андрій Коваленко та соціальний працівник Світлана Камінська. Допомогу в організації зустрічі надала соціальний працівник Києво-Святошинського РЦСССДМ Ярослава Стрихар.
Перед зустріччю фахівцям ЦСПР вдалося поспілкуватися також з представниками сільської ради про виділення матеріальної допомоги демобілізованим учасникам АТО та про можливість отримання ними земельних ділянок.
Під час зустрічі з учасниками АТО з’ясувалось, що в одного з бійців виникли проблеми з оформленням посвідчення учасника бойових дій. Одразу було домовлено про юридичну консультацію. Дехто з хлопців перебував у відпустці і збирався повертатися назад, тому виникла необхідність зібрати для них ліки від простудних захворювань. Це питання також взяла під свій контроль директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир.

image_pdfimage_print