Необхідні документи для отримання посвідчення “Учасник бойових дій”” – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  ЦСПР-інформ

Необхідні документи для отримання посвідчення “Учасник бойових дій””

У разі неподання коман-диром (начальником) військової частини (органу, підрозділу) або іншим керівником установи, закладу до комісії документів, необхідних для надання статусу учасника бойових дій, військовослужбовці військових формувань можуть САМОСТІЙНО звернутися до відповідної відомчої комісії.

У разі неподання керів-ником підприємства, установи, організації до міжвідомчої комісії документів, необхідних для надання статусу учасника бойових дій, особи з числа залучених працівників можуть САМОСТІЙНО звернутися до міжвідомчої комісії.

Для військовослужбовців:

витяги з наказів, директив, розпоряджень, посвідчень про відрядження, оперативних завдань, журналів бойових дій, бойових донесень, дислокацій, книг нарядів, графіків несення служби, звітів, зведень, доне-сень, матеріалів спеціальних (службових) розслідувань за фактами отримання поранень, а також інші офіційні докумен-ти, видані державними органа-ми, що містять достатні докази про безпосередню участь особи у виконанні завдань АТО у районах її проведення.

Для залучених працівників підприємств, установ, організацій:

документи про безпосередви-тяги з наказів, розпоряджень, посвідчень про відрядження, книг нарядів, матеріалів спе-ціальних (службових) розслідувань за фактами отримання поранень),

а також документи, що були підставою для прийняття керів-никами підприємств, установ чи організацій рішення про направлення осіб у відряджен-ня для безпосередньої участі в АТО.

3333

image_pdfimage_print