Круглий стіл «Досвід та перспективи психологічної реабілітації населення України» – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність

Круглий стіл «Досвід та перспективи психологічної реабілітації населення України»

Конференція 28.01.201628 січня 2016 року в Університеті сучасних знань Товариства «Знання» України відбувся круглий стіл «Досвід та перспективи психологічної реабілітації населення України». До круголого столу долучилися Міжнародний університет реформ «Майдан»; Товариство «Знання» України; Університет сучасних знань Товариства «Знання» України; Київський Національний університет імені Тараса Шевченка, факультет психології; Інститут психології імені Г.С.Костюка НАПН України; Українська асоціація психології освіти і розвитку; Всеукраїнська психіатрична ліга.
На обговорення круголого столу були винесенені наступні питання:
 Вітчизняний та міжнародний досвід психореабілітації військовослужбовців та мирного населення, можливості його адаптації до сучасних українських реалій.
 Ефективність організації психологічної допомоги військовим та цивільним громадянам України.
 Особливості підготовки, перепідготовки та реабілітації фахівців і волонтерів для роботи з постраждалими в результаті військових дій та переміщеними особами.
Модераторами заходу були: Людмила Гуцол, голова Міжнародного університету реформ «Майдан», Олена Власова, д.пс.н., професор, зав кафедри психології розвитку КНУ та Валентина Семиченко, д.пс.н., професор, зав кафедри психології та педагогіки УСЗ Товариства «Знання» України. На круглому столі виступили Юрій Швалб, д.пс.н., професор кафедри соціальної роботи КНУ, Людмила Царенко, ст.н.с., провідний фахівець Кризового центру медико-психологічної допомоги Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України та Національного медичного університету імені О. О. Богомольця та інші. Участь у роботі круглого столу взяла директор Києво-Святошинського ЦСПР Ангеліна Лахрадир. Відеозвіт про захід дивіться за посиланням.

image_pdfimage_print