Гоман Олександр Михайлович – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Загиблі воїни Боярської громади

Гоман Олександр Михайлович

12 червня 2023 року внаслідок обстрілу противника поблизу села Левадне Запорізької області загинув командир відділення морської піхоти молодший сержант Олександр Гоман.

Гоман Олександр Михайлович народився 14 лютого 1983 року у місті Горлівка Донецької області. Після переїзду родини до села Малі Копані Херсонської області навчався у Малокопанівській загальноосвітній школі. У 2001 році призваний на військову службу. 2003 року створив міцну та люблячу родину, у нього народилося дві донечки.

З 2014 року двічі добровільно підписував військовий контракт та ставав до лав Збройних сил України. Отримав поранення, відзначений нагрудним знаком «За взірцевість у військовій службі».

З першого дня повномасштабного вторгнення він не зміг залишатися осторонь і став до лав 36 бригади Морської піхоти. Тим часом його родина змушена була залишити свій рідний дім в донині окупованій частині Херсонщини і знайшла прихисток у Боярській громаді. Люблячий чоловік та батько, справжній товариш, вправний воїн, він до останнього подиху сумлінно виконував обов’язки, дотримувався клятви Морської піхоти «Вірний завжди» і віддав життя за вільне майбутнє своєї країни та дітей.

image_pdfimage_print