Таємне життя Святого Миколая, песик Бася і журналіст з Associated Press… – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діти та молодь,  Діяльність,  Клуб "Позитив",  Підтримка й турбота

Таємне життя Святого Миколая, песик Бася і журналіст з Associated Press…

За вікном ішов густий лапатий сніг, а у стінах Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення відбувалося  особливе душевне свято зі свічками, подарунками та таїнством усіх зимових свят, які сповнені особливого затишку й романтики. Керівниця молодіжного клубу «Позитив», психологиня Оксана Слєпова прикрасила приміщення справжніми сосновими гілочками та  новорічними кульками, а повітря було наповнене пряним, солодким запахом аромасвічок…  На діток чекав неймовірний гість – Бася, великий американський пітбультер’єр, надзвичайно лагідний до дітей, добрий, великий та сильний пес!

Дарина Кокозей із клубу «Empire Dog» познайомила діток із цим розумним другом, навчила давати команди. Діти, звидівши цього красеня, одразу кинулися тискати його, гладити й годувати! Каністерапія – це вид психологічної підтримки, яку можуть надавати спеціально навчені песики як дітям, так і дорослим. Гладити й обіймати собаку, яка така ласкава та слухняна – це справжнє задоволення, яке має серйозний терапевтичний ефект.

На свято завітав журналіст Едуардо Кастіліо з «Associated Press», однієї з найстаріших та найпрестижніших міжнародних інформаційних агенцій, що була заснована в травні 1846 р. Стаття Едуардо Кастіліо про наше свято, розлетілася світовими новинарськими ресурсами всіх континентів. Докладніше – читайте на сайті Associated Press

https://youtu.be/VPTlQtmKxBU

А потім було читання дуже цікавої історії про сімейні цінності, взаємопідтримку та про те, що не треба бути ідеальним для того, щоб тебе любили. І зовсім не обов’язково бути чарівником, щоб творити справжні дива. Талановита авторка книги «Таємне життя Святого Миколая» – Галина Буділова. «Позитивчики» потім залюбки малювали ілюстрації до цієї книжечки.

image_pdfimage_print