Групі “Анонімні алкоголіки” в Боярці – 3 роки! – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Вразливі категорії,  Діяльність,  Підтримка й турбота

Групі “Анонімні алкоголіки” в Боярці – 3 роки!

7 травня 2019 року у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулося відкрите святкове засідання групи самодопомоги «Анонімні алкоголіки». Зустріч була приурочена до 3-ї річниці діяльності групи АА на базі Києво-Святошинського ЦСПР. Крім близько 20-ти постійних учасників групи, були також присутні директор Центру Ангеліна Лахтадир, психологи Наталія Жанталай та Ольга Доманіна. Представникам ЦСПР було особливо приємно почути слова подяки від учасників групи:  вони весь час відчувають підтримку, повагу та загальну доброзичливу атмосферу. Жінки та чоловіки висловили подяку, що така група діє саме в Боярці.
Перша частина засідання була присвячена привітанням, подякам, спогадам, як все починалось, та побажанням. Висловились всі присутні: згадали про успіхи й перемоги, поговорили про плани на майбутнє, зокрема проведення індивідуальних зустрічей та організацію практичного семінару для тих, хто працює з алкозалежними та для широкого кола бажаючих. У другій частині відбулося дружнє чаювання із смаколиками, розмова продовжилася, прозвучали численні запитання та відповіді.
Нагадуємо, що група самодопомоги «Анонімні алкоголіки» діє в Боярці на базі Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення. Зустрічі відбуваються щопонеділка та щосереди, о 19.00. Контактний телефон – 067-841-93-44 (Віталій).
Не заблукати вам допоможе схема розташування ЦСПР.

image_pdfimage_print