Програма експрес-відновлення від спеціалістів Києво-Святошинського ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підтримка й турбота

Програма експрес-відновлення від спеціалістів Києво-Святошинського ЦСПР

12 червня 2018 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулася перша зустріч з освітянами за програмою експрес-відновлення. Скінчився навчальний рік, прийшов час відпочити і відновити сили. Не варто брати з собою у відпустку втому, залишки роздратування чи поганих вражень. Швидко відновити сили і душевну рівновагу допомагають спеціалісти Києво-Святошинського ЦСПР.

За допомогою психологів та фізичних реабілітологів учителі Боярської ЗОШ №1 випробували на собі різні методики релаксації,  перемикання з негативних психоемоційних станів, усвідомлення фізичних процесів у своєму тілі: самомасаж; лімфодренажні та дихальні вправи; вправи на заземлення, центрування, розподіл енергії, балансування, розпруження. Масаж точковий, по шиацу, за допомогою гумових куль. Гімнастичні вправи з палицями, евритміка; сеанси біосугестії та корекції психосоматичних процесів для поліпшення гомеостазу в організмі. З освітянами працювали фізичний реабілітолог та психотерапевт Оксана Коннорова, фізичний реабілітолог Наталія Гусейнова, психолог Надія Величко.

image_pdfimage_print