Спеціалісти ЦСПР завітали до Віти Поштової – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Виїзна робота,  Діяльність,  Підтримка й турбота

Спеціалісти ЦСПР завітали до Віти Поштової

DSCN1012Працівники Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення завітали до села Віта Поштова, щоб поспілкуватися із сільським головою Дмитром Шульганом, учасниками АТО та членами їхніх сімей про життя громади, зокрема про допомогу сім’ям демобілізованих. Голова сільської ради розповів про місцеві громадські ініціативи, шляхи вирішення наболілих проблем, а також про плани створення на території села реабілітаційного центру для учасників АТО. Дмитро Шульган зазначив, що у такому центрі працюватимуть психологи та реабілітологи, до котрих зможуть звертатися учасники АТО не лише з Віти Поштової, але й із інших населених пунктів району та області.

Психологи Ганна Яценко та Ольга Доманіна, юрист Ольга Гоголь та фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою Ольга Кириленко поділилися досвідом роботи Києво-Святошинського ЦСПР. Ганна Яценко розказала про послуги та напрямки діяльності Центру, запросила родини учасників АТО Віти Поштової до Боярки для спілкування з психологами та іншими спеціалістами.  Ганна Леонідівна наголосила, що у роботі Центру  важливе місце посідає  психологічна підтримка членів сімей учасників АТО – батьків, дружин та дітей. З цією метою у Центрі проводяться цікаві та корисні родинні заходи. Були також висвітлені питання працевлаштування, медичних обстежень, санаторно-курортного лікування. Юрист Ольга Гоголь висвітлила актуальні юридичні питання. Важливим напрямком роботи Центру залишається допомога учасникам АТО у подоланні алкогольної залежності. З цією метою на базі Центру діє клуб «Анонімні Алкоголіки».

DSCN1019

image_pdfimage_print