Спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення відвідали село Малютянка для зустрічі із сім’ями бійців АТО. – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Виїзна робота,  Діяльність,  Підтримка й турбота

Спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення відвідали село Малютянка для зустрічі із сім’ями бійців АТО.

11122 жовтня 2015 року спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення відвідали село Малютянка для зустрічі із сім’ями бійців АТО. На виїзді працювали заступник директора Ганна Яценко, соціальний педагог, учасник АТО Андрій Коваленко, психолог Марія Тарасова та інструктор з фізкультури, масажист Оксана Ткаченко.

222Від РЦСССДМ була присутня соціальний працівник Ольга Заремба, яка надала допомогу в організації зустрічі. Невимушене спілкування з мамами та дружинами учасників АТО відбулося в одному з класів Малютянської ЗОШ. Спеціалісти ЦСПР поінформували присутніх про оздоровлення та інші пільги та гарантії учасникам АТО, розповіли про послуги Центру, роздали інформаційні листки з корисною інформацією. Було виявлено запити сімей учасників АТО щодо психологічної допомоги, інші потреби. Зустріч пройшла у теплій атмосфері, сім’ї учасників АТО отримали подарунки від ЦСПР та подякували за конструктивну бесіду.

333

image_pdfimage_print