Адамович Олександр Леонідович – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Загиблі воїни Боярської громади

Адамович Олександр Леонідович

18 червня 2022 року під час захисту Батьківщини внаслідок ракетного удару поблизу м. Торецьк Донецької області загинув боярчанин Олександр Леонідович Адамович, сержант, заступник командира бойової машини.
Олександр Адамович народився 5 січня 1973 року у с. Новосілки Макарівського району Київської області. Все життя прожив у Боярці, Сільгосптехнікум. Закінчив Київську школу № 132, а потім ПТУ. Служив у армії, де пройшов фахову підготовку і став навідником-оператором БМП-1, БМП-2.
1 травня 2022 року призваний на військову службу по мобілізації Фастівським РТЦК та СП Київської області.
Друзі Олександра написали: «На жаль, приїхав наш Олександр Адамович вантажем 200 з донецького степу, щоб віднайти вічний спокій у рідній Боярці.
Ми знаємо, який непростий життєвий шлях випав на долю Олександра, але у всіх складних життєвих обставинах друг, сусід, батько, син проявляв себе людиною освіченою, інтелектуальною та з шаленим почуттям гумору. Він міг вчасно прийти на допомогу тим, хто цього потребував, розрадити та підбадьорити словом.
Сказати, що нам не вистачатиме його, – це не сказати нічого… У всіх нас залишиться порожньою частина душі.
На жаль, щирість душі та тепло серця не вберегли самого Олександра від рашистської підступності. Але, як відомо, Господь забирає до себе найкращих. А саме таким наш Адам і був.

image_pdfimage_print