Духовський Юрій Юрійович – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Загиблі воїни Боярської громади

Духовський Юрій Юрійович

4 жовтня 2022 р. у Баштанському районі Миколаївській області загинув Духовський Юрій Юрійович. Народився Юрій Духовський 20 липня 1989 р. у с. Жовтневе Поліського району Київської області. З 1991 року як переселенець унаслідок аварії на Чорнобильській АЕС проживав у с. Новосілки Макарівського (нині Фастівського) району Київської області, де закінчив 9 класів загальноосвітньої школи. Нині село знаходиться у складі Боярської міської територіальної громади Фастівського району. Професію здобув у Бородянському ПТУ за фахом газо- електрозварювальник та водій. У 2015 році пішов добровольцем в АТО, воював на передовій. У 2017 році пішов у ЗСУ, отримав порання та повернувся додому, працював на підприємстві «Флагман» у с. Новосілки.
У 2022 році, коли почалася повномасштабна війна, Юрій спочатку пішов служити до місцевої ТРО, а згодом прийняв рішення вступити до лав ЗСУ. Служив у 24-тій окремій механізованій бригаді імені короля Данила, був командиром бойової машини.
Ю.Ю.Духовський був відповідальною, справедливою, доброю людиною. Для всіх, хто знав Юрія, його загибель – це велика втрата. Розлучений, мав доньку. Мав також маму, тата, двох сестер та 4 племінників, яких дуже любив та завжди оберігав.

image_pdfimage_print