Тищенко Руслан Олександрович – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Загиблі воїни Боярської громади

Тищенко Руслан Олександрович

1 квітня 2022 р. біля с. Велика Новоселівка Донецької області загинув житель села Малютянка Фастівського району Тищенко Руслан Олександрович.

Руслан Тищенко народився в м. Звенигородка, Черкаської області 17 січня 1998 року. По закінченні Малютянської ЗОШ у 2014 році вступив до Київського автодорожнього коледжу, де вивчився на інженера з безпеки дорожнього руху. У 2019 р. пішов на строкову службу в с. Старичі Львівської області, де вирішив підписати контракт та служив у Штабі оперативного командування «Південь» у місті Одеса.  10 березня 2020 року був направлений в зону ООС у місто Вугледар. Згодом перевівся до м. Маріуполь та був направлений до зони бойових дій в с. Піски Донецької області, де воював 4,5 місяці.

Його 56-та бойова бригада захищала с. Велика Новоселівка Донецької області, де 1 квітня 2022 року в нерівному бою з ворогом Руслан героїчно загинув, захищаючи Україну.

Руслан Тищенко користувався повагою та авторитетом серед товаришів по службі, завжди був готовий прийти на допомогу, виявляв повагу до командирів та старших за званням, виконував їх накази та розпорядження. Легко справлявся з завданнями, що потребували організаторських здібностей.  Не припускався порушень військової дисципліни та стримував від негідних вчинків інших військовослужбовців. Виявляв такі якості, як висока виконавча дисципліна, чесність. Був спокійний, врівноважений, тактовний, вимогливий до себе. , Виявляв розумну ініціативу, приймав правильні рішення, добре орієнтувався у складних обставинах. Брав активну участь у благодійній діяльності.

Кожен пам’ятатиме Руслана Тищенка по-своєму. Його сім’я – як хорошого сина, веселого люблячого брата. Побратими – як вірного друга й гідного товариша. Він залишиться в наших серцях людиною, яка нас захищала.

image_pdfimage_print