Підвищення кваліфікації фахівців ЦСПР. Осінь 2020 - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Підвищення кваліфікації фахівців ЦСПР. Осінь 2020 - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Підвищення кваліфікації фахівців ЦСПР. Осінь 2020

Протягом вересня-листопада 2020 року фахівці Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення взяли участь у низці навчальних заходів. Деякі з них відбувалися в режимі онлайн.
Психолог Ганна Яценко, юрисконсульт Ольга Гоголь та фахівець із соціальної роботи Ольга Драч взяли участь у регіональному тренінгу «Організація психологічної реабілітації населення, постраждалого внаслідок конфлікту», який відбувся на запит Мінветеранів у рамках проєкту ОБСЄ в Україні. 10-12 листопада, м.Київ.

Психолог Оксана Слєпова та соціальний працівник Оксана Скарженюк пройшли навчання за темою «Психотерапія сучасної сім’ї ветерана» (Doctor Walter Busuttil). Організатор – Благодійний фонд «Міжнародна асоціація підтримки України». 11-15 листопада, онлайн.


Психологи Наталія Жанталай, Ольга Доманіна та Марія Тарасова пройшли навчання «Школа консультантів з хімічних залежностей» Український інститут практичної аддиктології, 11-13 листопада, Київ; 14-15 – онлайн.

Директор Центру Ангеліна Лахтадир взяла участь у дводенному форумі «Життя на межі миру. Громадські ініціативи змінюють життя українських громад», 11-12 листопада, онлайн та у Міжнародній науково-практичній конференції «Вибрані питання медицини сектору державної безпеки та оборони».

Психолог Оксана Слєпова пройшла низку навчальних заходів в «Інституті практичної психології Ольги Гаркавець»:
Міжнародна онлайн-конференція «МАК-експерт. Точка опори», 4-6 листопада, онлайн.
Авторський міні-курс «Арт-терапія: від теорії до ефективного застосування», 9 та 12 листопада, онлайн.
«Метафоричні карти: покрокова інструкція до застосування», 9-13 листопада, онлайн.
«Піскова терапія для роботи з дітьми та дорослими», 11 листопада, онлайн.
Вебінар «Робота з ненормативними кризами у родині». 19 листопада, онлайн.
«Фототерапія як метод психологічної корекції». 19 листопада, оналйн.

Інструктор з фізкультури Альона Сірант пройшла навчання за темами:
«Спортивний масаж», «Кінезіотейпування», ПП ЦРСБ Партнер Плюс, 12-17 жовтня, Київ
«Масаж обличчя ГуаШа», ПП ЦРСБ Партнер Плюс, 6 жовтня, Київ

Психолог Надія Величко:
Семінар Леслі Грінберга «Емоційно-фокусована терапія», YORK UNIVERSITY, 21-23 жовтня, онлайн
Продовжила навчання та співпрацю за програмою СЕТА (НауКМА) як консультант та супервізор. (Програма безоплатної психологічної допомоги для ветеранів АТО/ООС та членів сімей ветеранів), вересень-листопад, онлайн.