Молодь з YMCA проходила навчання у Боярці – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність,  Партнери, співпраця

Молодь з YMCA проходила навчання у Боярці

17-18 жовтня 2020 року в місті Боярка відбулася визначна подія національного рівня – з’їхалися лідери локальних осередків Міжнародної організації YMCA з Вінниці, Житомира, Запоріжжя, Здолбунова, Києва, Кременчука, Кропивницького, Луцька, Львова. Їх гостинно приймала локальна організація «YMCA Боярка» на чолі з президентом Вікторією Трофімовою.

Молодіжна організація «YMCA Боярка» – давній друг і партнер Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення. Спільно з молодими членами організації було реалізовано безліч соціально важливих проєктів, спрямованих на такі вразливі категорії населення, як внутрішньо переміщені особи, родини ветеранів, малозабезпечені сім’ї тощо.
Гості Боярки пройшли інтенсивне навчання для тренерів лідерської програми «Y STYLE», метою якої є мотивація молоді до саморозвитку й лідерства, щоб і надалі втілювати соціально важливі проєкти в життя.
Молоді люди з різних міст України познайомилися з Бояркою, відвідали Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення.

Директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир провела екскурсію Центром, висвітлила напрямки роботи фахівців ЦСПР з ветеранами, їхніми родинами, людьми, що потрапили до кризових ситуацій, знаходяться в складних життєвих обставинах.

image_pdfimage_print