Марія Кириленко та Ольга Доманіна отримали відзнаки Боярської міської ради - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Марія Кириленко та Ольга Доманіна отримали відзнаки Боярської міської ради - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Марія Кириленко та Ольга Доманіна отримали відзнаки Боярської міської ради

Фахівці Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення отримали подяки від Боярської міської ради з нагоди Дня міста Боярка.

Керівник інфомраційно-аналітичної служби ЦСПР Марія Кириленко

Керівник інформаційно-аналітичної служби ЦСПР, член правління ГО «Центр розвитку громад» Кириленко Марія Іванівна отримала подяку за активну громадську позицію; вагомий внесок у розробку стратегії розвитку міста Боярка; за роботу в складі Експертної ради з управління та впровадження стратегії розвитку громад м.Боярки та навколишніх населених пунктів до 2025 р.; за плідну діяльність у складі Експертної ради «Бюджет участі-2020».

Психолог ЦСПР Ольга Доманіна

Психолог ЦСПР та голова правління ГО «Центр розвитку громад» Доманіна Ольга Аркадіївна була відзначена за багаторічну самовіддану працю, мудрість, майстерність, високий професіоналізм.

Ольга Доманіна та Марія Кириленко не лише фахівчині високого ґатунку, але й громадські діячки, які в складі ГО «Центр розвитку громад» займаються системною проєктною діяльністю. Нагадуємо, що член правління цієї громадської організації Ангеліна Лахтадир з нагоди Дня міста отримала звання Почесного жителя міста Боярка.