Співпраця Києво-Святошинського ЦСПР з священником Димитрієм Присяжним - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Співпраця Києво-Святошинського ЦСПР з священником Димитрієм Присяжним - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Співпраця Києво-Святошинського ЦСПР з священником Димитрієм Присяжним

14 липня 2020 р. відбулася зустріч спеціалістів Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення зі священником Димитрієм Присяжним. Директор Києво-Святошинського ЦСПР Ангеліна Лахтадир, психологи Центру Ганна Яценко та Ольга Доманіна обговорили з отцем Димитрієм алгоритм співпраці з надання допомоги ветеранам та членам їхніх родин.

Нещодавно Димитрій Присяжний отримав сертифікат про проходження курсу для військових капеланів «Основи травматерапії» в Центрі психологічного консультування та травматерапії «OPEN DOORS» та має велике бажання й надалі надавати нашим ветеранам психологічну допомогу й підтримку. Тож тим нашим захисникам, які ще не готові звернутися до психолога, душпастирська допомога буде рятівною альтернативою. Досвід роботи отця Дмитра з військовими, ветеранами та членами їхніх родин просто неоціненний. Священник Димитрій Присяжний – настоятель Свято-Покровської парафії Православної церкви України в Боярці. Давній друг, порадник, волонтер Києво-Святошинського ЦСПР. Учасник і організатор благодійних акцій, заходів для дітей та дорослих, для ветеранів та волонтерів. З перших днів російсько-української війни надає душпастирську підтримку оборонцям України. Десятки разів їздив у зону АТО, спілкувався з бійцями про силу віри й молитви, про історію та сучасність, про духовність та патріотизм, підтримував їх, вселяв віру в перемогу.