Он-лайн група з самомасажу для членів сімей ветеранів – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Порядок роботи Центру,  Сімейне коло

Он-лайн група з самомасажу для членів сімей ветеранів

Під час карантину спеціалісти ЦСПР успішно і самовіддано працюють дистанційно. Зокрема, організована та постійно діє он-лайн група із самомасажу для членів сімей ветеранів. 6 днів на тиждень (понеділок-субота), о 20.00 інструкторка з фізкультури ЦСПР, масажистка Альона Сірант збирає дружин та інших членкинь сімей ветеранів на ZOOM-заняття. 3 31 березня вже проведені десятки занять із самомасажу обличчя та рук. Розпочинається курс майстер-класів для ніг. У планах – йога, фізкультура, гімнастика для обличчя. Кожен майстер-клас супроводжується міні-лекціями з питань догляду за шкірою рук та обличчя, форматом «питання-відповіді», вільним спілкуванням. Така щоденна активність – це запорука не лише фізичного, але насамперед психологічного здоров’я. Заняття з самомасажу знижують дратівливість і тривожність, знімають напругу, підіймають настрій, допомагають розслабитись, додають упевненості в собі.
Доєднатися до он-лайн групи можуть ветеранки та члени родин ветеранів. Для цього достатньо бажання, доступу до мережі інтернет і готовності освоїти безкоштовний додаток ZOOM. Діє група у Вайбер, де викладаються навчальні матеріали й відбувається оперативна комунікація. Записатися до групи можна за телефонами 050 6563626, 098 1744937.

image_pdfimage_print