Співпраця Києво-Святошинського ЦСПР з Військово-обліковим бюро - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Співпраця Києво-Святошинського ЦСПР з Військово-обліковим бюро - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Співпраця Києво-Святошинського ЦСПР з Військово-обліковим бюро

7 лютого 2020 року спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення відвідали з робочим візитом Військово-облікове бюро міста Боярка. Психолог Ольга Доманіна, юрисконсульт Ольга Гоголь та соціальний працівник Оксана Скарженюк зустрілися з начальником бюро Володимиром Сікорським та спеціалістами бюро. Представниці ЦСПР презентували оновлені напрямки роботи з урахуванням змін до Положення про роботу ЦСПР. Була досягнута домовленість про системне інформування відвідувачів бюро про послуги, що надаються учасникам АТО/ООС та ветеранам, розповсюдження просвітницьких матеріалів з питань психогігієни та роботи на базі ЦСПР груп самодопомоги. Спеціалісти ЦСПР також можуть бути корисними й працівникам бюро, зокрема з питань підвищення стресостійкості, профілактики емоційного вигорання, вміння знаходити внутрішні й зовнішні ресурси для самовідновлення.
Цього ж дня був підписаний договір про співпрацю між Києво-Святошинським центром соціально-психологічної реабілітації населення та Військово-обліковим бюро м.Боярка.

На фото: юрисконсульт ЦСПР Ольга Гоголь та начальник Військово-облікового бюро м.Боярка Володимир Сікорський.