Запрошуємо на психологічні консультації – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підтримка й турбота,  Проєкти

Запрошуємо на психологічні консультації

У рамках проекту ” Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей” , що впроваджений Міжнародною організацією з міграції (МОМ), ветерани та члени їхніх родин мають можливість безкоштовно отримати психологічну допомогу:
• індивідуальні та сімейні консультації ветеранів конфлікту та їхніх сімей;
• групові тематичні консультації для ветеранів конфлікту;
• ведення діалогу, сеанси арт-терапії, семінари з подолання стресу.
Психолог – Марина Сириця. З її слів: ” Мене звати Марина Сириця, я психолог. З 2015 року працюю з військовими, учасниками АТО та їхніми родинами. За ці роки я мала змогу навчатися та переймати досвід роботи у колег з різних країн. Мене часто запитують: як я можу знати, розуміти, допомагати, якщо я не була там..? Це правда – в мене інша війна, вона тут – з іншою зброєю, іншими вибухами та пораненнями.. Вона в наших головах, думках, образах, конфліктах та знеціненні. На жаль, така війна потрапляє в кожну домівку та починає проростати на мирній території. Ми підпадаємо під вплив та маніпуляції, ми виснажені, знесилені, з втраченими надіями!!!”
Марина Сириця пропонує створити групу підтримки, де ваш, шановні ветерани, власний приклад адаптації після АТО може стати цінним путівником вашому побратимові.
Психолог запрошує на зустріч, знайомство учасників АТО 25 липня ( четвер) о 18.30 за адресою: м. Боярка, вул. Хрещатик, 83 ( Центр соціально-психологічної реабілітації населення). Запитання щодо дня, часу, місця проведення можна обговорювати з Мариною. Телефон: 0989969790

image_pdfimage_print