Участь спеціалістів ЦСПР у святкуванні Дня міста - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Участь спеціалістів ЦСПР у святкуванні Дня міста - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Участь спеціалістів ЦСПР у святкуванні Дня міста

22 вересня 2018 року фахівці Центру взяли участь у святкуванні Дня міста Боярка. Було встановлено інформаційний пункт, в якому про діяльність ЦСПР інформували заступник директора Ганна Яценко, психологи Ольга Доманіна, Надія Могилевська, Надія Величко, юрист Ольга Гоголь.
Крім того, Ганна Яценко, Оксана Коннорова, Надія Величко та Оксана Скарженюк взяли участь у роботі веселого та велелюдного «Міста професій», де представляли професію психолога. Діти практикувалися розрізняти емоції та настрої, виконували бодинамічні вправи, спрямовані на стабілізацію психічного стану та відновлення балансу.
Надія Могилевська провела майстер-клас з виготовлення воскових  свічок. У той час, коли діти були зайняті в цих видах діяльності, з їхніми батьками проводилась інформаційна робота.