Свято до Міжнародного дня людей похилого віку - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Свято до Міжнародного дня людей похилого віку - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Свято до Міжнародного дня людей похилого віку

4 жовтня 2017 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбувся святковий захід «Сивина на скронях, мудрість – в очах»,  присвячений Міжнародному дню людей похилого віку. На свято були запрошені ветерани війни, праці, люди поважного віку.

Зворушливим привітальним словом відкрила захід директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир: «Ми завжди раді бачити в нашому Центрі таких прекрасних активних людей, які нас надихають, з яких ми беремо приклад, в яких горить серце і не старіє душа. Сьогодні вкрай важливо об’єднувати покоління, щоб зберегти мир, традиції, навчитись прощати, дарувати радість і бути щасливими. Коли ми разом, у нас більше сил і натхнення. Вітаємо вас, наші мудрі, поважні, милі друзі. Бажаємо миру, добра, благополуччя».

Для гостей Центру було підготовлено святковий концерт.  Свої вірші та музичні номери продемонстрували вихованці Києво-Святошинського центру творчості молоді «Оберіг» та Боярської музичної школи: Іван Яценко прочитав вірша про бабусю, Олександра Хоменко порадувала піснею «Господарочка», Ангеліна Проценко показала східний танок, Єва Чаплинська заспівала пісню «Матуся», а Тамара Петриченко подарувала пісні «Журавлина доля» та «Назустріч долі».

Святкові зворушливі букетики для учасників заходу власноруч виготовили  вихованці Боярського НВК «Колегіум», учні 2-В класу під керівництвом Наталії Слободяник.  Гості заходу були зворушені до сліз.

На свято був запрошений  також неперевершений хор ветеранів «Надія», який порадував  гостей добіркою українських пісень.  Разом із хором гарний настрій гостям подарував Ярослав  Маланчук, який виконав під гітару ліричні пісні, гуцульські коломийки та пісню «Герої не вмирають», яка завершилася хвилиною мовчання за загиблими воїнами.

На свято завітав давній друг Центру,  депутат Боярської міської ради Андрій Арчаков із традиційним подарунком – величезним тортом для мудрих і поважних гостей.

Боярська міська рада також підготувала подарунки – солодощі та фотоальбоми «Боярка».

Свято завершилось чаюванням із смаколиками в теплій дружній  атмосфері, з піснями та гуморесками. Але знайшлося на святі місце і для серйозних розмов та планів на майбутнє. Адже майже всі присутні – це активні волонтери, які впродовж 3-х років допомагали нашим воїнам.