В ЦСПР реалізується проект з покращення якості надання послуг з психологічної підтримки ВПО – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підтримка й турбота

В ЦСПР реалізується проект з покращення якості надання послуг з психологічної підтримки ВПО

Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення повідомляє про початок ремонтних робіт за проектом «Покращення якості надання послуг з психологічної підтримки внутрішньо переміщеним особам (ВПО) центрами соціально-психологічної реабілітації населення у центральних областях України», що впроваджується Міністерством закордонних справ Республіки Польщі, Товариством Лева (Україна) та Фондом Terra Humana (Польща).

7 вересня 2017 року хід робіт проінспектувала представниця ГО «Товариство Лева» Наталія Нечипорук. Ремонтні роботи відбуваються в рамках інфраструктурного напрямку проекту, що передбачає частковий ремонт приміщень центрів для покращення умов праці.

В Києво-Святошинському ЦСПР буде змінено покриття підлоги в частині приміщень та будуть підготовлені до фарбування підвіконня.Метою цього проекту, що співфінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках програми польської співпраці в цілях розвитку, є посилення соціальної інтеграції внутрішньо переміщених осіб, особливо літніх людей та дітей в межах приймаючих їх громад через впровадження нових методів психологічної реабілітації ВПО на базі мережі існуючих центрів Києво-Святошинського, Бородянського, Іванківського районів Київщини та Коростенського району Житомирської області.
Попереду ще навчальний етап проекту: навчання польськими фахівцями спеціалістів Центрів з метою покращення якості роботи з ВПО шляхом впровадження нових методик, а також подальшого розповсюдження отриманих знань та навичок серед колег у всеукраїнському масштабі. Розробка та друк методичних матеріалів як для працівників (навчальні, методичні рекомендації від польських фахівців), так і для відвідувачів центрів.

image_pdfimage_print