У ЦСПР розпочав роботу клуб учасників АТО “Переможець” - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення У ЦСПР розпочав роботу клуб учасників АТО “Переможець” - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

У ЦСПР розпочав роботу клуб учасників АТО “Переможець”

«Переможець» – це клуб учасників АТО, що діє на засадах групи самодопомоги при Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення (ЦСПР). Клуб «Переможець» не планує набувати офіційного статусу, реєструватися як громадська організація, перетворюватися на політичну партію тощо.

Місія клубу: Допомогти один одному відчути себе реальними переможцями – спільними зусиллями перемогти будь-які життєві негаразди, безробіття, песимізм, бідність, самотність, шкідливі звички…

Слоган: «Добробут своїми руками».

Мета: Взаємна підтримка, взаємодопомога у вирішенні проблем, сприяння соціальній адаптації демобілізованих учасників АТО.

Принципи діяльності:

  1. Рівноправність членів.
  2. Позитивне налаштування.
  3. Незалежність.
  4. Аполітичність.
  5. Орієнтація на власні сили.
  6. Взаємодопомога.
  7. Тверезість.
  8. Нерозголошення особистої інформації.

Керівництво клубом: Всі члени клубу рівні між собою. З часом постійні члени клубу виберуть технічне керівництво, яке вирішуватиме виключно організаційні питання. Від ЦСПР з організаційних питань допомагає психолог Ольга Доманіна, з інформаційних – фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою Марія Кириленко.

Час і місце проведення засідань: щовівторка, в ЦСПР, о 19.00, у конференц-залі (1-й поверх), якщо додатково не оголошено інше.

Спосіб зв’язку: мобільний телефон, Фейсбук.

Інформаційні ресурси: Фейсбук (офіційна сторінка,  групи), сайт ЦСПР.

Формат засідань: дружнє чаювання, спільне обговорення.

Зв’язок з ЦСПР: Клуб працює в ЦСПР в статусі групи самодопомоги. ЦСПР надає клубу приміщення, технічний супровід, інформує з актуальних питань. Організує консультації юриста, психологів, фізичних реаблітологів (масаж, тренажери).