Сімейний портрет: фотосесія “Український стиль” - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Сімейний портрет: фотосесія “Український стиль” - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Сімейний портрет: фотосесія “Український стиль”

16 вересня 2017 року відбулася друга фотосесія за проектом «Сімейний портрет», який реалізується силами ГО «Центр розвитку громад» спільно з Києво-Святошинським центром соціально-психологічної реабілітації населення (ЦСПР) за фінансової підтримки Британської ради та Боярської міської ради. Керівник проекту – Ангеліна Лахтадир, координатор – Ольга Красота, фотограф – Мар’яна Зав’ялова.

Ця фотосесія має назву “Український стиль”: було створено 5 фотозон в українському етностилі на території Києво-Святошинського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. І знову погода подарувала учасникам проекту лагідний теплий день. З сім’ями працювали спеціалісти ЦСПР Ольга Красота, Ганна Яценко, Ольга Доманіна, Ольга Гоголь, Оксана Коннорова, Наталія Жанталай. Цього разу участь у заході взяли біля 30 дорослих і дітей із сімей учасників АТО. Спокійна позитивна атмосфера сприяла знайомству та спілкуванню між родинами. Ніхто нікуди не поспішав, можна було випити чаю чи кави, а дітям – ще й погратися на свіжому повітрі, відвідати зоокуточок та подивитися на тваринок. Спеціалісти ЦСПР налаштовували членів родини на фотозйомку, допомагали обрати фотозону. І діти, й дорослі були щирими і розкутими. Приємно вразило, як зворушливо мужні учасники бойових дій докладали всіх зусиль, щоб портрети вийшли вдалими. Ось деякі з відгуків:

  • «Реалізуючи цей проект, ви робите добру й важливу справу».
  • «Ми вже давно хотіли зробити сімейне фото, але ніяк не могли знайти на це час. А тут така чудова можливість! Дякуємо, що даруєте хвилини радості».
  • «Нам дуже сподобалось. Для нас це унікальний досвід».
  • «Хотілося б мати спільне красиве фото в сім’ї. Це дуже важливо для всіх нас».
  • «Ми б залюбки взяли участь у всіх фотосесіях».

ГО «Центр розвитку громад» висловлює щиру подяку Києво-Святошинському центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді за гостинність, сприяння в реалізації проекту, надання реквізиту для зйомок. А за надані національні костюми – народному хору ветеранів «Надія» (керівник – Анатолій Пузир, Боярський будинок культури) та народному фольклорному ансамблю «Горлиця» (керівник – Любов Рачинська, Тарасівський будинок культури).
На фото – координатор проекту «Сімейне фото» Ольга Красота (ви пам’ятаєте, що фотографії сімей учасників АТО ми виставляти не можемо).