Канікули з користю спільно з Києво-Святошинським ЦСПР - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Канікули з користю спільно з Києво-Святошинським ЦСПР - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Канікули з користю спільно з Києво-Святошинським ЦСПР

Влітку 2017 року в Києво-Святошинському ЦСПР вирує життя – діє програма для дітей 7-14 років «Канікули з користю». Спеціалісти проводять заняття як на базі Центру, так і за його межами – у співпраці з міськими дитячими таборами.
Програма літнього відпочинку має на меті розвиток життєво необхідних умінь та компетентностей, змістовне дозвілля під час шкільних канікул, запобігання дитячій бездоглядності.

Основні напрямки, за якими проходять заняття:

  • Екологічна компетентність: екскурсії (прогулянка еко-стежкою в Боярському лісі, відвідини Боярського екологічного Центру), еко-квести та еко-тренінги, катання на конях, майстер-класи з використанням покидькового та природного матеріалу, тематичні настільні ігри («Зоомагія» тощо).
  • Розвиток творчих умінь та здібностей: низка майстер-класів, що розвивають дрібну моторику та відчуття художнього смаку.
    Комунікативні навички: тренінги на розвиток, уміння спілкуватися з різними віковими групами людей, тематичні настільні ігри (Веселі шаради» тощо).
  • Фінансова грамотність: тренінги з фінансової грамотності, тематичні настільні ігри («Монополія», «Ферма»).
  • Безпека життєдіяльності: міні-тренінги «Обережно на дорозі!», «Обережно, незнайомець!», вивчення правил поведінки на природі та під час екскурсій, складання тематичних пазлів.
  • Фізична активність на свіжому повітрі: прогулянки лісом, фізичні та дихальні вправи, активні рухливі ігри, евритміка.