День: 12.06.2017 - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення День: 12.06.2017 - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Залежним допоможе Добро-Life

12 червня 2017 року спеціалісти ЦСПР відвідали одне з відділень Центру психотерапії залежностей «Добро-Life» (керівник – Роман Чумаченко). В центрі лікуються алко- та наркозалежні, а також ті, хто страждає на ігроманію. Відділення, що розташоване в селі Гореничі (Києво-Святошинський район), відвідали директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир, керівник програми із боротьби з залежностями Ольга Доманіна, психологи Наталія Жанталай та Надія Величко. Участь у зустрічі також взяли представники Боярського міського патруля та делегат корпусу миру Кейтлін Лерч, яка співпрацює з ЦСПР.
Представляли роботу «Добро-Life» старший консультант Євгеній Смолій та психолог Катерина Ковальова. Спеціалісти ЦСПР були приємно вражені професійністю та невимушеною доброзичливою атмосферою, що панує у закладі. Всі відмітили прекрасні побутові умови та кваліфікований небайдужий персонал, що вмотивований до надання допомоги. Тепер спеціалісти ЦСПР в рамках допомоги залежним можуть без сумнівів рекомендувати своїм клієнтам цей заклад. Зацікавленим особам варто вархувати, що Центр приватний.

Докладніше читайте на сайті Добро-Life.