Відкрите засідання групи “Анонімні Алкоголіки” (Боярка) - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Відкрите засідання групи “Анонімні Алкоголіки” (Боярка) - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Відкрите засідання групи “Анонімні Алкоголіки” (Боярка)

aaМинув уже рік, як на базі Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення (м.Боярка) почала працювати група самодопомоги “Анонімні Алкоголіки”. Група працює системно, організовано, злагоджено. Постійно приходять нові учасники групи, але залишаються лише ті, хто зумів визнати проблему і знайшов силу волі працювати над собою. Але й ті, хто ще не готовий відвідувати групу регулярно, знає, що є люди, які завжди підтримають, подоможуть, порадять.

3-го травня 2017 року відбулося відкрите засідання групи, приурочене першій річниці діяльності групи в Боярці на базі ЦСПР. Серед присутніх були 10 осіб постійних членів групи, спеціалісти Центру і співзалежні родичі алоголіків. У звичному режимі пройшла основна частина роботи групи, а потім прозвучало багато питань та відповідей, присутні ділилися своїм досвідом з метою допомогти іншим подолати хворобу.

У цей день прозвучало багато слів вдячності на адресу Центру реабілітації за створені комфортні умови для занять,  доброзичливу атмосферу. Подякували і тим, хто долучився до організації групи, надихнув на подальшу працю, мотивував до дій та позитивних зрушень. У найближчих планах – створення групи самодопомоги для співзалежних родичів алкоголіків.  Є досвід створення таких груп, є ідеї та підтримка.

Залишається нагадати всім, хто зіткнувся з проблемою алкоголізму, що кожної середи о 19.00 можна завітати до Києво-Святошинського ЦСПР, щоб поспілкуватися з тими, хто успішно подолав хворобу, побачити в іншому ракурсі свої проблеми,   долучитися до роботи групи, отримати ефективну підтримку у справі збереження тверезості.