Участь Києво-Святошинського ЦСПР у фестивалі “Зустрінемось! – З війни до миру”. - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Участь Києво-Святошинського ЦСПР у фестивалі “Зустрінемось! – З війни до миру”. - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Участь Києво-Святошинського ЦСПР у фестивалі “Зустрінемось! – З війни до миру”.

27 травня 2017 року спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення вже вдруге взяли участь у  Родинному фестивалі «Зустрінемось! – З війни до миру». Організатори фестивалю: Благодійний Фонд “Чисте небо”, Центр Допомоги учасникам АТО в Київській області, Спілка учасників, ветеранів, інвалідів АТО та бойових дій в м. Києві за підтримки КОДА, КОР, КМДА.

Директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир, психолог Наталія Жанталай, юрист Ольга Гоголь та масажист Оксана Ткаченко презентували роботу Центру учасникам Фестивалю, надали інформацію про послуги, які надає центр, провели юридичні та психологічні консультації та презентаційний масаж. Найбільше учасників АТО цікавили пільги для сімей учасників АТО, безкоштовне медичне обстеження, лікування гепатиту С, боротьба з алкозалежністю, санаторно-курортне оздоровлення, соціальні підприємства.

Одночасно відбувалося знайомство з іншими організаціями, які також працюють з учасниками АТО.

Мета фестивалю – дати можливість воїнам зустрітись, поспілкуватись та спільно із спеціалістами знайти дорогу до мирного життя. На заході були присутні демобілізовані учасники АТО, воїни-добровольці, члени їх родин, члени сімей загиблих, волонтери.  В програмі, крім інформаційної частини, були передбачені концертна програма, фотовиставка, майстер-класи тощо.

Під час проведення Фестивалю демобілізовані учасники АТО, воїни-добровольці, члени їх родин та волонтери  отримали  кваліфіковану допомогу юристів, психологів, реабілітологів, слухали пісні у виконанні українських музикантів, відвідали фотовиставку та ярмарку вакансій. Взяли участь у різноманітних майстер-класах, арт-терапії. Для дітей були облаштовані дитячі майданчики.