Святкова зустріч з сім’ями учасників АТО в Києво-Святошинському ЦСПР - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Святкова зустріч з сім’ями учасників АТО в Києво-Святошинському ЦСПР - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Святкова зустріч з сім’ями учасників АТО в Києво-Святошинському ЦСПР

DSCN0884Святкового Великоднього тижня в Києво-Святошинському ЦСПР відбулося веселе сімейне свято для учасників АТО та членів їхніх родин.  19 квітня 2017 року в Центрі соціально-психологічної реабілітації населення зібралися родини, які прагнуть змістовного, здорового та корисного сімейного дозвілля.

DSCN0896

Спеціалісти ЦСПР склали продуману програму, розраховану як на дітей, так і на дорослих.

Маленькі учасники свята взяли участь у майстер-класах з виготовлення мішечка-оберегу, святкового зайчика та прикрас до великоднього дерева. Заняття провела Ольга Красота разом зі спеціалістами Центру.

DSCN0958

DSCN0952DSCN0950

А Дитячий Центр «Кузя» та студія аніматорів «Хохот» пограли з дітками у традиційні українські та сучасні ігри.

DSCN0908
Для дорослих була підготовлена інша програма: учасники АТО та їхні дружини змогли ознайомитись та відпрацювати різні форми релаксації (психолог Надія Величко), розслаблюючого та відновлювального масажу (масажист – Наталія Гусейнова),  відчути на собі всі принади масажного крісла, випробувати тренажери.