Зустріч з учасниками АТО - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Зустріч з учасниками АТО - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Зустріч з учасниками АТО

118 лютого 2017 року директор Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення Ангеліна Лахтадир, юрист ЦСПР Ольга Гоголь та психолог Надія Величко відвідали зустріч з учасниками АТО, яка відбулася в приміщенні НОК Київського військового ліцею імені Івана Богуна (м.Боярка).

2

На зустрічі були також присутні представники Боярської міської ради та громадських організацій міста. Ангеліна Миколаївна поінформувала присутніх про послуги Центру, розповіла про психологічне консультування, фізичну реабілітацію бійців АТО (масаж, тренажери), юридичні послуги, оздоровлення для воїнів АТО та членів їх сімей, групи підтримки (зокрема Анонімні Алкоголіки) та запросила демобілізованих бійців до співпраці. Також директор Центру повідомила про можливість літнього відпочинку дітей у Боярці у 2017 році. У 2016 році у таборі відпочило 20 діток, які отримали велике задоволення від цікавого і корисного дозвілля.

3

Юрист Ольга Гоголь розповіла про юридичні послуги та висвітлила деякі правові моменти в частині отримання учасниками АТО пільг та гарантій. Психолог Надія Величко повідомила учасників заходу про індивідуальні та групові психологічні консультації. Також були розглянуті питання щодо надання житла для учасників АТО у виступах представників міського самоврядування.