Психологічний майстер-клас для спеціалістів центру на тему: «Особливості комунікації з демобілізованими учасниками АТО» - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Психологічний майстер-клас для спеціалістів центру на тему: «Особливості комунікації з демобілізованими учасниками АТО» - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Психологічний майстер-клас для спеціалістів центру на тему: «Особливості комунікації з демобілізованими учасниками АТО»

2345 copy28 лютого 2017 року у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбувся психологічний майстер-клас для спеціалістів центру на тему: «Особливості комунікації з демобілізованими учасниками АТО». На заході були присутні близько 10 осіб, серед яких були психологи, соціальні педагоги та інші спеціалісти ЦСПР. Тренер – Олександр Столярчук (Психологічна Кризова Служба України) – вивчив запит присутніх, а він полягав у отриманні корисних знань та практичних навичок спілкування з учасниками АТО.

Було розглянуто поняття комунікації, її складові (вербальна, невербальна, паравербальна), засвоєно ці поняття за рахунок практичних вправ, ігор на довіру та розвиток емпатійних навичок.

6789

Учасники майстер-класу змогли задати питання, які їм були цікаві, та обговорити спірні моменти. Спеціалісти ЦСПР дякують «Психологічній Кризовій Службі України» та Олександру Столярчуку за цікавий та корисний майстер-клас, за набуті та систематизовані знання, за нові практичні вміння та навички. Все дуже актуально, зрозуміло, корисно і пригодиться у повсякденній роботі.