Художній вернісаж для учасників АТО та членів їх сімей - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Художній вернісаж для учасників АТО та членів їх сімей - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Художній вернісаж для учасників АТО та членів їх сімей

 18 березня 2017 року у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення до Дня щастя відбувся художній вернісаж для учасників АТО та членів їх сімей. У програмі були майстер-класи з малювання (олійні фарби, акрил) від художників Анни Кшановської-Орлової та Олександра Лукінова.
У цей привітний весняний день до ЦСПР завітали всі, хто знайшов час та натхнення, щоб присвятити творчості декілька годин свого часу. Художники вчили учасників АТО та їх дружин малювати справжні картини – такі, якими потім можна прикрасити свою оселю.
Для діток також відбувся невеличкий майстер-клас із малювання гуашшю. Соціальний педагог Віра Ковальова та спеціаліст із зв’язків з громадськістю та пресою Ольга Кириленко вчили малечу малювати слоників (недарма ж кажуть «щасливий, як слон»). Щасливі слоники вийшли різнобарвні, веселі та дуже гарненькі. Дорослі у свою чергу вправлялися у більш складній техніці живопису. Вже за годину на полотнах почали з’являтися справжні художні шедеври, а через дві – усі учасники майстер-класу отримали на згадку свої витвори мистецтва. Анна та Олександр приділили увагу кожному учасникові майстер-класу, вони не тільки показували як малювати, але й доповнювали теоретичними знаннями та вчили правильно вибудовувати композицію. Дві години промайнули легко та непомітно у творчій та веселій атмосфері. І дітки, і дорослі залишилися задоволеними та щиро дякували ведучим за чудовий час разом з родиною. Києво-Святошинський ЦСПР також висловлює вдячність художникам за те, що вони благодійним чином долучилися до організації цікавого та корисного дозвілля для сімей учасників АТО.