День сім’ї для учасників АТО - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення День сім’ї для учасників АТО - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

День сім’ї для учасників АТО

1111111 жовтня 2016 року у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбувся день сім’ї для учасників антитерористичної операції та їх сімей. Метою заходу було обговорити з учасниками АТО питання, що їх турбують, вивчити запит на послуги Центру, а головне – дати можливість, полишивши рутину,  побути зі своїми дружинами та дітьми в атмосфері відпочинку, затишку і позитиву.

Директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир разом із дружинами учасників АТО Альоною Сірант та Галиною Терпіловською підготували для сімейного спілкування змістовну та цікаву програму.

Для жінок та дітей було проведено декілька майстер-класів, які провели волонтерки, представниці Центру допомоги учасникам АТО при Бояській міській раді Юлія Апостолова та Ольга Васкевич. Гості розмальовували керамічних птахів та робили обереги з калини.

222222

А самі учасники АТО з найменшими дітками розташувалися разом з Альоною Сірант та Ангеліною Миколаївною в ігровій кімнаті. Поки Альона розважала малечу, Ангеліна Миколаївна мала змогу обговорити з ветеранами ряд важливих питань, зокрема,  пільги учасникам АТО, безкоштовний проїзд у транспорті, надання матеріальної допомоги, працевлаштування, побутові проблеми тощо.

На завершення заходу відбулася безпрограшна лотерея для дітей, а також кожна сім’я отримала маленькі подаруночки від Центру.

Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення висловлює особливу подяку Альоні Сірант за допомогу в організації зустрічі.