Зустріч із учасниками АТО в с.Віта-Поштова - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Зустріч із учасниками АТО в с.Віта-Поштова - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Зустріч із учасниками АТО в с.Віта-Поштова

Vita

27 жовтня 2015 року відбувся плановий виїзд спеціалістів Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення до села Віта-Поштова. Зустріч із учасниками АТО та членами їхніх сімей допомогла організувати соціальний працівник РЦСССДМ Ольга Драч. І хоча приміщення сільського клубу, де відбувалася зустріч, не опалюється, атмосфера була тепла, а робота – конструктивна.
Життєво важливу для учасників АТО інформацію надали заступник директора ЦСПР Ганна Яценко, психолог Марія Тарасова, соціальний педагог Андрій Коваленко. Бійці та члени їхніх родин піднімали важливі для них питання – отримання статусу учасника АТО, складнощі з оформленням виплат та отриманням земельних ділянок. На ряд питань присутні отримали вичерпні відповіді, більш складні спеціалісти ЦСПР взяли в роботу. Присутні були також поінформовані про послуги ЦСПР та ті пільги учасникам АТО, якими варто скористатися.