Відбулося засідання голів батьківських комітетів - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Відбулося засідання голів батьківських комітетів - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Відбулося засідання голів батьківських комітетів

Zosh batky

19 листопада 2015 року у Боярській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №1 відбулося перше у цьому навчальному році засідання голів батьківських комітетів навчальних закладів Києво-Святошинського району.В нараді взяли участь психологи Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення Ганна Яценко та Надія Величко, які працювали з батьками за темою «Проблеми сучасної громади», обговорюючи актуальні соціально-психологічні проблеми нашого суспільства.

Zosh batky 2

Спеціалісти ЦСПР зупинилися на необхідності підвищеної уваги до дітей з сімей учасників АТО та вимушених переселенців, а також наголосили, що в навчальних закладах вкрай важливо створювати умови для дружньої взаємодії у колективі. Під час групової роботи учасники зустрічі за допомогою метафоричних асоціативних карток шукали відповіді на питання:Що саме я можу зробити для людей, що потрапили у складні життєві обставини? Як це впливає на майбутнє нашої країни? Які внутрішні ресурси можуть мені допомогти? В результаті обговорення в підгрупах голови батьківських комітетів шкіл району дійшли висновку,що проблеми нашого суспільства стосуються кожного українця.

Було також обговорено запит на наступну зустріч: батьки прагнуть знайти шляхи порозуміння з тими дітьми, що заважають учбовому процесу.Психологи виявили готовність сприяти налагодженню позитивної атмосфери у класах. Про засідання батьківської громадськості читайте також на сайті  Відділу освіти Києво-Святошинської районної державної адміністрації.