Виїзд спеціалістів Києво-Святошинського ЦСПР до міста Вишневе на зустріч з демобілізованими учасниками АТО - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Виїзд спеціалістів Києво-Святошинського ЦСПР до міста Вишневе на зустріч з демобілізованими учасниками АТО - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Виїзд спеціалістів Києво-Святошинського ЦСПР до міста Вишневе на зустріч з демобілізованими учасниками АТО

Vyshneve2 19 листопада 2015 року  відбувся виїзд спеціалістів Києво-Святошинського центру соціально-психолоігчної реабілітації населення до міста Вишневе на зустріч з демобілізованими учасниками АТО.  На зустрічі були присутні директор ЦСПР – Ангеліна Лахтадир , психолог Тетяна Шпиця, соціальний педагог  Андрій Коваленко.  На зустрічі спеціалісти ЦСПР повідомили про послуги Центру, роздали інформаційні листки з контактами Центру та інформацією про оздоровлення. Особливо зацікавила учасників АТО інформація про можливість безкоштовно пройти сеанси масажу та лікувальної фізкультури в реабілітаційному кабінеті ЦСПР.

Vyshneve1

Були також розглянуті питання пільг учасникам АТО, питання оформлення посвідчення учасника бойових дій, виділення земельних ділянок та квартобліку. Торкнулися питання волонтерської допомоги. Намітили шляхи співпраці з головою ГО “Воїнів учасників АТО” Києво-Святошинського району Андрієм Гончаровим.

Vyshneve3

Допомогла організувати зустріч соціальний працівник РЦССССДМ  Наталія Ковбасенко, яка також детально розповіла, яку матеріальну допомогу може отримати кожен демобілізований.