Волонтер Юлія Апостолова – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Соціальна активність

Волонтер Юлія Апостолова

ця мені подобається, як основна 1

У період неоголошеної війни, у такій складній ситуації, що склалася у нашій країні, знаходяться люди, котрі безкоштовно допомагають  іншим, витрачають свій час та енергію, щоб творити добрі справи. Юлія Апостолова – уродженка міста Боярка – одна із них, вона волонтер за діяльністю,  за покликанням, за світоглядом. Із травня по вересень 2014 року Юлія допомагала вимушеним переселенцям. Щодня більше сотні дзвінків. Адже Юлія займалася пошуком житла для переселенців, працевлаштуванням, збирала продукти харчування, шукала необхідні меблі та одяг. Окрім того, Юлія Апостолова надавала психологічну допомогу сім’ям переселенців, проводила цікаві та корисні заняття із дітьми.

зона ато, выезд

У період з вересня 2014 по березень 2015 року волонтер Юлія Апостолова присвятила себе допомозі бійцям АТО та їх сім’ям. Саме вона заснувала у Боярці  організацію «Волонтерська сотня», куди увійшли найбільш активні жителі Боярки. У цей період «Волонтерська сотня» неодноразово збиралася, щоб вирішити найактуальніші потреби бійців АТО та їх сімей. Зокрема, волонтери сплели чимало маскувальних сіток, збиралися, щоб у дружній атмосфері разом приготувати їжу та харчові заготовки  для воїнів АТО.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Починаючи з березня 2015 і до серпня 2015 року Юлія пройшла військову  підготовку у зоні АТО (Луганська область) у складі батальйону  АЙДАР у якості волонтера. Працювала там військовим   психологом, парамедиком і навіть стрілком…

киевский бат тер обороны

Із серпня 2015 і по сьогодні Юлія залишається волонтером, періодично виїжджає до Донецької області, адже працює там військовим психологом. Окрім того, Юлія продовжує стабільно збирати допомогу у зону АТО. Брала участь у проекті «Волонтерський Шлях Підтримки» – створення спільного волонтерського складу до сектору «М». Також Юлія вміє надавати першу допомогу, адже вона ще й медичний  інструктор Київського батальйону Територіальної оборони.

image_pdfimage_print