Волонтер Олена Суслова - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Волонтер Олена Суслова - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Волонтер Олена Суслова

image8Суслова Олена Юріївна – народилася 22 березня 1982 року в місті Боярка Київської області. Має вищу освіту, у 2004 закінчила Національний авіаційний Університет, спеціальність «Бухгалтерський облік та аудит», «Фінанси та банківська справа», «Підприємницька діяльність». У 2011 розпочала власну справу і наразі є приватним підприємцем. З березня 2015 – голова громадської організації “Рада Волонтерів”. Ядро організації складають волонтери. Головною метою діяльності Олени Суслової є допомога нашим воїнам, що беруть участь в антитерористичній операції.
За 9 місяців волонтерами було зібрано та передано різноманітної допомоги на десятки тисяч гривень. «Рада Волонтерів» допомагає багатьом підрозділам. Згадаємо лише батальйон міліції особливого призначення «Миротворець», Добровольчий батальйон «Айдар», 11 БТрО «Київська Русь», БПСМОП «Київщина», ДУК «Правий сектор» і це ще далеко не всі… Особливу увагу Олена приділяє допомозі боярчанам, які воюють на сході України.
Зараз Олена разом із волонтерами розвиває також інші напрямки роботи: проводить благодійні ярмарки на міських святах, організовує дитячі «квести», допомагає Боярській школі-інтернату для слабозорих дітей – збирає речі та іграшки, проводить свята, відшукує спонсорів та меценатів.

Серед інших векторів роботи громадської організації “Рада Волонтерів” результативною є співпраця з Києво-Святошинським районним військкоматом. Спільно з РВК та Боярською міською радою організація проводить вишколи під назвою «Захисти Вітчизну», опікується підготовкою з тактичної медицини. Великий акцент робиться на національно-патріотичному вихованні.
Олена зуміла зібрати дієву і дружну команду однодумців. Приміром, за роботу з демобілізованими воїнами відповідає Наталія Долгова, досвідчений та компетентний спеціаліст: «Рада волонтерів» надає допомогу в отриманні пільг, земельних ділянок, матеріальної допомоги, юридичних консультацій. Олені також допомагають у роботі Денис Губашов, Анастасія Хоменко, Надія Іваницька, Катерина Навбатова, Лілія Яценко, Ліліт Абраамян, Голик Наталія, Плєханова Олена, Лисенко Марія – вірні соратники-волонтери, які завжди поруч.