Спеціалісти ЦСПР відвідали село Княжичі для зустрічі із бійцями АТО та їх дружинами - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Спеціалісти ЦСПР відвідали село Княжичі для зустрічі із бійцями АТО та їх дружинами - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Спеціалісти ЦСПР відвідали село Княжичі для зустрічі із бійцями АТО та їх дружинами

3333333333333333333333

26 вересня 2015 року спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення відвідали село Княжичі для зустрічі із бійцями АТО та їх дружинами. На виїзді працювали заступник директора Ганна Яценко, соціальний педагог і сам учасник АТО Андрій Коваленко, психологи Наталія Жанталай та Вікторія Мойсеєнко. Зустріч організувала соціальний працівник Києво-Святошинського РЦСССДМ Галина Анатоліївна Гома. До місцевого клубу на зустріч завітали сім’ї учасників АТО, що проживають у с.Княжичі. Спеціалісти ЦСПР поінформували присутніх про оздоровлення та інші пільги та гарантії учасникам АТО, розповіли про послуги Центру.

444444444444444

Бійцям роздали інформаційні листки з корисною інформацією та провели опитування. Було виявлено запити сімей учасників АТО щодо психологічної допомоги, інші потреби. Зустріч пройшла у теплій атмосфері, спеціалісти ЦСПР вже працюють над задоволенням потреб (у тому числі матеріальних) учасників АТО та їхніх сімей.