Працівники Києво-Святошинського ЦСПР завітали до села Музичі на бесіду з учасниками АТО - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Працівники Києво-Святошинського ЦСПР завітали до села Музичі на бесіду з учасниками АТО - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Працівники Києво-Святошинського ЦСПР завітали до села Музичі на бесіду з учасниками АТО

18 вересня 2015 року працівники Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення завітали до села Музичі на бесіду з учасниками АТО. В сільській раді спеціалістів гостинно зустрічали соціальний працівник Стогнієва Юлія Володимирівна та місцеві жителі-учасники АТО. Директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир поінформувала присутніх про послуги Центру, оздоровлення та інші пільги, гарантії та права учасників АТО. Бійцям роздали інформаційні листки з корисною інформацією, зокрема, про санаторно-курортне лікування. На зустрічі зачепили найбільш болючі питання працевлаштування та медичного обстеження. Бійці виказували нарікання на те, що доводиться вистоювати годинами під кабінетами лікарів для встановлення груп за інвалідністю; скаржилися, що майже скрізь треба подавати один і той самий пакет документів.
Серед бійців було проведено опитування стосовно їх психологічного стану, вивчено запит на послуги. Найбільше опитувані цікавились фізичною реабілітацією у Центрі, масажем для своїх дружин. Виявилося, що вояки мало вірять у допомогу держави, але довіряють своєму соціальному працівникові Юлії Володимирівні. Прощання відбулося на позитивній ноті, бійці АТО подякували спеціалістам ЦСПР за увагу, небайдужість та надану інформацію. Наразі відбувається обробка запитів. Центр і надалі братиме участь у вирішенні проблем учасників АТО та їх сімей.