Нарада з питань надання послуг учасникам АТО та членам їхніх сімей. - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Нарада з питань надання послуг учасникам АТО та членам їхніх сімей. - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Нарада з питань надання послуг учасникам АТО та членам їхніх сімей.

444У Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної допомоги відбулася робоча зустріч, присвячена послугам, котрі надають спеціалісти Центру учасникам АТО та їх сім’ям. На заході були присутні: військовий комісар Києво-Святошинського районного військового комісаріату підполковник – Гончарук Олег Валентинович; голова громадської організації «Воїни-учасники антитерористичної операції Києво-Святошинського району» – Зінченко Сергій Михайлович; начальник Боярського військово-облікового столу – Стороженко Анатолій Федорович; директор Києво-Святошинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Мельниченко Оксана Миколаївна; учасники АТО, спеціалісти Центру.

5555Директор Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення Ангеліна Лахтадир виступила з привітальним словом та поінформувала про послуги, які надає Центр учасникам АТО та їхнім сім’ям. Заступник директора з методичних питань Ганна Яценко провела екскурсію приміщеннями Центру, зокрема, показала гостям кабінет фізичної реабілітації. Гості та працівники Центру обговорили, які види фізичної реабілітації важливі для демобілізованих військових та членів їх родин.

666Директор РЦСС Оксана Мельниченко повідомила про те, що незабаром розпочнеться виплата матеріальної допомоги демобілізованим, а також про співпрацю з осередками громадських організацій. Військовий комісар Олег Гончарук доповів про ефективність роботи психолога з мобілізованими та демобілізованими. А Голова ГО «Воїни-учасники АТО» Сергій Зінченко розказав про саму організацію та про створення осередків по всьому Києво-Святошинському району. Психологи ЦСПР розповіли про важливість психологічної допомоги, консультації, індивідуальну роботу. Фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою Кириленко М.І. розказала присутнім про опитування та дослідження, що проводяться у ЦСПР.