У ЦСПР буде повноцінний реабілітаційний кабінет для учасників АТО. - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення У ЦСПР буде повноцінний реабілітаційний кабінет для учасників АТО. - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

У ЦСПР буде повноцінний реабілітаційний кабінет для учасників АТО.

DSCN0370Нагадуємо, що з 2015 року Центр соціально-психологічної реабілітації населення надає безкоштовні послуги учасникам АТО.  Наразі Центр облаштовує реабілітаційний кабінет, створений з метою надання фізичної реабілітації демобілізованим учасникам АТО та членам їх родин.   25 червня 2015 року майбутній кабінет поповнився новими тренажерами.  Кошти на придбання тренажерів виділила МБО «Фонд Східна Європа», а самі хлопці, учасники АТО, допомогли їх скласти.

Ми вдячні демобілізованим Ігорю Шевченку, Віталію Голику, Костянтину Гончару, Володимиру Вовчку за складання тренажерів, дружинам учасників АТО Наталії Голик та Аллі Вовчок – за моральну підтримку, волонтерам Павлу та Вікторії Трофімовим – за допомогу в облаштуванні кабінету.

DSCN0378Реабілітаційний кабінет стане у пригоді всій родині: тренажери, масажне крісло, релаксаційний масаж на спеціальному масажному ліжку; консультації інструктора з фізкультури та індивідуально підібрані  гімнастичні вправи. Запрошуємо щовівторка та щоп’ятниці з 9.00 до 18.00. Для працюючих графік роботи в ці дні може бути змінений із врахуванням потреб та можливостей клієнтів.

DSCN0376ЦСПР чекає на нові тренажери, але вже зараз можна пройти сеанси розслаблюючого масажу,  потренувати серцево-судинну та дихальну системи, позбутися стресів, зняти втому м’язів, зміцнити їх.