Гуманітарна допомога вимушеним переселенцям – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
ВПО,  Діяльність,  Підтримка й турбота

Гуманітарна допомога вимушеним переселенцям

Упродовж тижня   Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення  став базою для збору та розподілу гуманітарної допомоги тимчасовим переселенцям із зони АТО.  Було зібрано та розподілено постільну білизну, одяг для дітей та дорослих, взуття, посуд, канцелярські приладдя для школярів, іграшки, харчові продукти.

Спеціалісти Центру та боярські волонтери здійснили величезний об’єм роботи, забезпечивши можливість сім’ям, що переїхали з Луганської та Донецької областей, спокійно і без поспіху передивитися речі, поміряти та обрати те, що потрібно. Це було особливо актуально з огляду на початок навчального року та  наближення холодів. Основна роздача відбувалася у вихідні дні 29-30 серпня.
Особливо приємно було приймати чистий, дбайливо складений одяг, розподілений за віком та призначенням: дитячий чи дорослий, літній чи зимовий тощо.

Особлива подяка соціальному працівнику Центру Юлії Апостоловій, котра поза робочим часом у якості волонтера керувала цією роботою. Їй допомагали працівники Центру Марія Кириленко, Ольга Ковчан, Тетяна Шпиця, Максим Проценко, Вікторія Чернякова.
Небайдужі громадяни міста Боярка поприносили стільки одягу, що залишки довелося розсортувати та передати до Територіального центру соціального обслуговування одиноких громадян та інвалідів  Києво-Святошинського району,  а дитячі – до Пущі-Водиці, куди нещодавно було завезено дітей-біженців з зони АТО.  До збору та сортування речей активно долучилася церкви, що входять до Духовної ради Боярки та Церква Успіння Святої Богородиці с.Тарасівка.

image_pdfimage_print